Dagens överraskning!

Den största överraskningen på dagens fullmäktige stod faktiskt vänsterpartiet för.

Vänstern dom ansåg att den dom tyckte var bäst rustad för uppgiften valde man att rösta på. Man la detta med vilket parti man ska stödja åt sidan och röstade utifrån sin egen övertygelse. All heder åt Vänstern denna gång.

Och då kan jag med glädje konstatera att Vänstern gav sitt fulla stöd till min partikamrat Erik Sedig som v ordförande i vård o omsorgsnämnden. Glädjande och det tackar vi Vänsterpartiet för.  Orden från en av deras företrädare ringer fortfarande i mina öron: – Det är för bedrövligt då det känns som att man bara ska jaga fram ett namn om man råkar komma från rätt parti.
 
Likaså ska heder ges till miljöpartiet som valde att rösta blankt i alla valen.
 
Tack och God Jul kamrater i Vänsterpartiet och Miljöpartiet. Ni stod för den överraskande julklappen!
Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Svar till Andreas Jansson (2010-12-20 23:02)
    Vet inte vad du menar med andra uppgifter och hur du resonerar. Du verkar visst inte vara nöjd ens med beröm åt partiorganisationen. Om en person hos er som jag har förtroende utrycker som görs så har jag all anledning att tro på detta. Men visst det handlar om sluten omröstning. Sen är jag liksom jag antar att du är räknekunnig.

  2. Monica Wahlström

    Det fina med att vara fullmäktigeledamot är ju att man har ett mandat att rösta i representation för medborgarna som man företräder. Därmed kan man ju rösta annorlunda. Det var ju i några fall som röstetalen inte var likadana och olika fullmäktigeledamöter använt sin rösträtt efter eget tycke och – kanske samvete? Jag tror inte att Hans-Inge sagt att V har lagt ALLA sina röster på Kd, det kan ju ha varit såväl någon socialdemokrat som någon centerpartist som velat stötta ett parti som gjort bra ifrån sig!

  3. Andreas Jansson

    ”Och då kan jag med glädje konstatera att Vänstern gav sitt fulla stöd till min partikamrat Erik Sedig som v ordförande i vård o omsorgsnämnden.” Hans-Inge.

    Nog om detta, visst har alla rösträtt och röstar som de vill, så ska det vara.

    Kanske har utvecklingen blivit allt för personinriktad, det tycker jag är tråkigt.

  4. Hans-Inge Smetana

    Svar till Andreas Jansson (2010-12-21 00:23)
    Nej det är riktigt men belägg mig inte, som du skriver på din blogg, att fara med lögner det är otroligt lågt Andreas. Vi kommer samarbeta i politiken (KS) så då är det viktigt att du putsar till dina uttalanden. Det är riktigt att det inte blev ALLA från V som röstade på Erik men när jag skrev om stöd så hänvisar jag till det uttalande från en partikamrat till dej som jag har fullt förtroende för. Och det har jag för övrigt till många av dina partikamrater och det hoppas jag också att jag ska få med dej men då måste du nyansera dej en del.

  5. Hans-Inge Smetana

    Svar till Andreas Jansson (2010-12-21 01:11)
    Ja men jag ber dej om du vill behålla din heder att plocka bort på din blogg att jag far fram med lögner. Det får i o f sig stå för dej och säger mer om dej och hur du agerar. Men jag kommer i sånt läge få lite mer förtroende för dej. Och det kan behövas om vi ska samarbeta i politiken framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.