Riggat o klart

 

Nu är det riggat. Podiet på plats och det känns nästan som att rikstinget redan varit. Så länge har vi nu jobbat som en från riksorganisationen utryckte det. I morgonbitti kan jag hälsa 658 besökare och fullt antal utställare (ca 30) och ca 60 ideellt arbetande medlemmar välkomna till ett soligt och glatt Björkarnas stad.

 

Som välkomstkasse får alla en fin tygpåse med mappen med information och sen har man möjlighet att ta del av utställarnas material i de kassarna. Snygga kassar som ser ut som en björk.

 

 

Vid invigningen har vi kallat Lennart Holmlund som talare för att hälsa från Umeå. Roligt att Lennart får en idbricka för att komma in där det står Kristdemokraterna på. Liksom det känns tryggt att när det regnar så går Vännäs kommunalråd under kristdemokratiskt beskydd. Det är nämligen så att när det regnade vid ett möte vi var på så gav jag Johan ett paraply. Jag hoppas du använder det Johan. J.

 

Träffade just partisekreteraren och vi samspråkade lite om rikstingprogrammet. Ett otroligt tajt sådant för att vi ska hinna med de 383 motionerna och de två propositionerna som ska behandlas.

 

Det har varit en sån här dag då alla ringer samtidigt, samtidigt står det ett par framför och vill ställa några frågor samtidigt som man ska göra nåogontin också. Så nu funderar jag snart på åka hem o äta lunch vid kl 8….Eller så blir det kvällsmat samtidigt som middag o lunch. Tur man har lite att ta av J.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-06-30 08:36)
    Tack Kalle! Jag betalade tydligen inte nog bra 🙂 VF hade dock en betydligt bättre rapportering faktiskt en läsvärd sådan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.