Irriterat samtal!

I dag fick jag ett telefonsamtal och den på andra sidan luren var ganska irriterad.

Personen ifrågasatte hur vi kan skinna medlemmarna på detta sätt och hur jag som ordförande i ett parti som ska verka för de svaga kunde acceptera att man varje månad tog avgift från de äldre människorna.
 
Kände inte igen personens namn som medlem men jag känner ju inte alla medlemmar så jag svarade liksom artigt att detta måste vi bena ut. Och när vi pratat en stund om väder och vind och lite annat så ställde jag frågan vart hennes tanke kom ifrån att vi tog från de gamla.
 
Och genast blev rösten lite högre och med skärpa fick jag höra. – Jag har kollat mitt bankbesked och KD Vännäs har flera poster där det dragits ganska mycket pengar.
Och när jag hörde det då förstod jag hur det låg till eftersom det inte är första samtalet jag fått i det ärendet.
 
Så jag förklarade att när det står KD Vännäs så har du mest troligt köpt medicin på Kronans droghandel. För då står det nämligen KD Vännäs på uttagsbeskedet.
Det blev tyst i luren en stund och en lite tunnare röst sa. –Jo så kan det nog vara.
 
Sen pratade vi om politik och partiet och tänk att efter en stunds ”kallprat” så ville personen bli medlem. För hon tyckte att det lät så bra.
 
Så man kan värva medlemmar på olika sätt!
Etiketter: ,

6 kommentarer

 1. Lennart Vilhelmsson

  Ja, vad är det man brukar säga… Alla sätt är bra utom de dåliga. 🙂 Detta var då ett av de bättre sätten jag hört talas om, och dessutom fick man dra lite på smilbanden denna annars gråtrista fredagseftermiddag.

 2. Hans-Inge Smetana

  Svar till Lennart Vilhelmsson (2012-09-14 14:10)
  Jo en sak lärde jag mig. Att det beror till stor del på hur man tar människor. Men frågan är inte nu för mig då jag fått den flera ggr tidigare av olika personer.

 3. Hans-Inge Smetana

  Svar till Krister Andersson (2012-09-14 16:33)
  Tänk att det stor KD i din börs Krister. Men dej får jag nog inse att jag inte lyckas övertala bli medlem hur lyckosam säljare jag än må vara 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.