Mot strömmen!

En del myndigheter och företag går mot strömmen.

Har tidigare konstaterat att man även från Bilprovningen får mejl som bekräftelse på bokad tid och sms som påminnelse inför bilbesiktning. Ett bra och smidigt arbetssätt som ligger i tiden.

Men dom om min förvåning när jag i går fick ett mejl från bilprovningen där man meddelar att man upphör med den servisen. Alltså man backar i arbetssätt och framöver kommer man använda vanlig posthantering istället. Man blir förvånad hur modernt det kan vara. Att gå från medverkan via smidigt media tillbaka till posthantering. De flesta gör ju med rätta tvärtom. Men budskapet från Bilprovningen är tydligt:
 
 
Inbjudan via e-post ersätts av brevutskick

 

Bilprovningen har tidigare haft glädjen att kunna erbjuda dig som registrerat dig för vår webbtjänst Mina fordon Privat en inbjudan till fordonsbesiktning via e-post.

Från och med november kommer varken vi eller köparna av delar av vårt stationsnät att kunna fortsätta med denna tjänst. Skälet till detta är att informationen som vi erhåller från Transportstyrelsen förändras, vilket medför att vi inte längre kan koppla ihop ett fordon med en ägares e-postadress. Vi beklagar detta, men ber om din förståelse och ditt överseende.

Däremot kommer vi, och köparna, att fortsatt kunna skicka dig en inbjudan via traditionell post tills att vi åter igen har möjlighet att skicka en inbjudan via e-post.

Vänliga hälsningar

Kundtjänst
Bilprovningen

Så det blir att sprätta brev igen.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2012-11-02 12:08)
    Jo det framgår ju tydligt att det är Transportstyrelsen. Och jag förstod att det skulle komma att detta också är regeringens fel. Kanske vi också kan lägga det otroliga regnandet som regeringens fel :-))

    Nej det är det klassiska att någon myndighet ändrar och inte kollat vad det blir för konsekvenser i slutändan på annat håll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.