Expert

Plötsligt blev jag experten på appen Talking Angela

Först ringde barnen till mig.

Sedan ringde journalisterna till mig.

Fick frågan om jag ville vara med i Gomorron Sveriges morgonsoffa till tisdagens program. Jag avböjde men tipsade om Jack Werner (som förstås inte hade behövt tipsas om då han är ett välkänt namn på området nätet och dess myter). Det blev Jack och hans syster i soffan.

Och i dag, då jag var i simhallen i några timmar, försökte Aftonbladet att nå mig via telefon (som jag naturligt nog inte hade med mig in i badet). När jag till slut återkopplade så hade artikeln redan lämnats (se länk nedan). Motivet till att ringa mig var något i stil med att jag ju var expert på ämnet Talking Angela.

Nåja. Expert vet jag inte. Men jag har ägnat frågan om ryktesspridningen, och barnens oro, ett rätt stort intresse senaste 1,5 veckan.

Men nu är jag uppriktigt sagt hjärtligt trött på ämnet. Tyvärr lär nog de ungas oro fortsätta ett bra tag till, det verkar inte ta slut i brådrasket med spridningen av pedofilryktet kring appen Talking Angela.

Några länkar:

Populär app sprider rädsla bland barn | Gomorron Sverige

Ingen pedofil i Angelas öga | Nyheter | Aftonbladet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.