Träff med överlevare

Besökte Bakfickans anläggning i Tavelsjö. Gjorde en intervju för Vasplans räkning med Lars-Eric Åhlén, eller Larsan som alla kallar honom för. Det är ett imponerande jobb som de gjort därute vid den vackra sjön. Sedan blir jag lika fascinerad var gång när Larsan berättar om sin livsresa – överlevare som han är; en av de som varit på månens baksida och helskinnad lyckats ta sig hem igen. Ja, ni får läsa mer i nästa nummer av Vasaplan.

20150809_113929
Lars-Eric ”Larsan” Åhlén.

Då är man billös igen. Lämnade tillbaka hyrbilen på Ersboda och cyklade, mycket symboliskt, i regnet hem till Pig Hill. Samtidigt så tänker jag på den dryga tusenlapp jag sparar i månaden på att inte äga någon bil. Men får jag en slant för nästa bok så har jag lovat mig att köpa en gammbil så att jag lättare kan förflytta mig mellan punkt A till punkt B. Har ju ständigt haft bil sedan jag tog körkortet vid 18 års ålder. Nu har jag varit billös i ett och ett halvt år och klarat av det galant. Men ibland, särskilt nu på sommaren, så har jag stundom saknat bil – bara för att kunna kvista ner till havet, till Baklandet eller var nu min impulsiva sida vill föra mig.

För övrigt lyssnar jag just nu på Kent. Detta i väntan på att laga en god middag: torskrygg med räkor och till det nypären. Lyft blicken Kent, lyft blicken!

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.