Bokningarna har kommit

Har tidigare berättat om den berättarföreställning som jag och Linda Marklund från Burträsk startat upp. ”Bland ved, rabarbersaft och andra passioner”, heter den en timme långa föreställningen. Medan Linda berättar om drömmar, om passioner knutna till just rabarbersaft och till kantareller, så berättar jag om kriget om veden som i mitten av 1970-talet uppstod i Baklandet – som en direkt följd av Oktoberkriget 1973 i Mellanöstern. Vi kompletterar varandra på många sätt. Jo, det kommer att bli en intressant – och rolig – föreställning.

NyBakgrundFB
Linda Marklund och Kent Lundholm.

När jag fick min stroke var det många med mig som trodde att föreställningarna skulle bli inställda – men min rehabilitering går i ett rasande tempo. Reservplan: att jag ligger ner och berättar. Mitt största handikapp i dagsläget är yrseln och att hjärnan börjar koka ifall det uppstår stress. Men ett steg i taget. Alltid framåt. Tålamod. Mod.

Bokningar: 

  1. 10/10 Åmsele (tid ej klart).
  2. 12/10 Lycksele stadsbibliotek kl. 18.30
  3. 26/10 Lycksele lasarett, biblioteket. kl 12.00
  4. 26/10 Lycksele lsaraett, Rehab. kl 14.00

Läs mer på vår fb-sida >>>

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.