Festival till gäddans ära

20170812_181442_001

Nyss hemkommen från Hjukensjön och Esox-festivalen (firandet av gäddan), vilket i själva verket är en kulturfestival vid en vackert belägen sjö, inbäddad av resliga tallar och granar. Där i logarna har bröderna Brändström rustat upp några av dem och gjort den största till konsertlokal med en liten scen med tillhörande bubbelmaskin, en bar där det serveras vad man nu vill dricka, veg.gryta, grillade hamburgare och en himla massa musik och överraskningar. Tror att det är femte året och kvalitén ökar i samma takt. Men publiken vill inte riktigt hitta dit – kanske av lathet eller för att marknadsföringen inte fungerat. Kan varmt rekommendera ett besök i Hjukensjön och festivalen som går av stapeln varje år i början av augusti.

20170812_194752

Två av bröderna Brändström, Lars och Rolf. Den tredje heter Ulf.

Nu är jag trött och ska sova. Sova sött. Det är jag värd. Ps! Sålde fyra av mina böcker.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.