Den gamla kokpannan

När jag fick min första egna lägenhet gav mamma och pappa mig en uppsättning köksredskap. Som föräldrar ju ofta gör.

Jag undrar hur många som likt mig tagit väl hand om dem och har dem kvar! I dag händer det trots allt att en av sakerna, den gamla kokpannan, ska kastas. Det bär mig emot, men nu är den nog bortom all räddning och förresten har jag fått för mig att aluminiumpannor kanske inte ens är särskilt hälsosamma att använda..

Men de är ändå hur praktiska som helst att använda. Lättdiskade, lättviktiga och ututhålliga.

Kära, gamla kokpanna. Nu tar vi dig till återvinning. Må du komma till nytta i en annan funktion, i ett annat liv. Tack för allt, du gamla trotjänare. Dina kamrater som varit med från början och jag tackar dig och säger adjö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Kategorier