Noll koll på källkoll

Å vad man kan bli lurad. Jag klickade på en Facebooklänk häromdagen. Det blir ju så då och då, fastän det branog sällan lönar sig nåt vidare. Man blir endera besviken eller tillagd på nån spam-reklamlista.

Den här gången föll jag för rubriken ”Fansens reaktion på Carolas nya livsbeslut.”

Å! Vad så spännande, tänkte jag. Jag, liksom många andra är intresserad av hennes liv och leverne. Hon är ju en svensk ikon, vad gäller allt från musik till personlig karaktär.

Så jag klickade på länken. Tänkte, vad har hon nu tänkt göra? Tydligen hade hon klippt håret… Fansen grät av sorg och fasa, enligt källan. Som visade sig vara Svensk Damtidning.

Deras kriterier för dramatiska livsförändringar känns verkligen inte avancerade. (Till och med sämre än kvällstidningarnas, hur nu det ens är möjligt..) Det är väl inte ett direkt livsomstörtande beslut att byta frisyr, kan jag tycka. Jag hade ju förväntat mig minst att hon skulle sluta som artist, eller lämna kristendomen – eller åtminstone flytta.

Också en frisyr- Fast inte Carolas

Nå. Nu vet jag det och hennes hår lär väl växa ut igen med tiden, så fansen kan glädjas igen. Själv hoppas jag hon kan fira sina 40 år på scen och skiva med den fartighet och bravur som kännetecknar hela hennes person.

Kolla alltid källan! Fast innerst inne tror jag nog att jag kommer att klicka på nästa länk om henne ändå, utan att göra käll-koll innan. Impulsen är kraftfull och man vill ju veta vad som hänt! Åtminstone när det gäller Carola. Hon brukar leverera!

För övrigt känns det som om jag lever i en liten hemmabubbla, utan koll på livet utanför Fejjan. Skulle ha gått på årsmöte i kväll, men väl hemma i soffan drabbades jag av minnesförlust. Nä, vet jag vad! Det där mötet ville jag vara med på ju.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Kategorier