Lounge Time

Nej, detta är inget Aprilskämt!

Fotnot!

För ett halvår sedan kunde vi inte ens drömma om detta, men beslutsamhet har gett resultat. Igår lämnade vi ett kallt och blåsigt Sverige. Destination Seychellerna. Med en gitarr och en trumpet på ryggen gav vi oss av mot en av de vackraste platserna på jorden. Under tre veckor kommer ni få följa oss från de tropiska breddgraderna – mitt ute i Indiska Oceanen.

Vi skriver den 1 April. 33C i skuggan och Indiska Oceanen ligger nästan spegelblank. Det känns overkligt på något vis… att sitta här, i paradiset och blogga hem till VK i Umeå.

Vi landade 07.30 lokal tid i morse. Efter en krokig strapats längs den minst sagt strandtäta ön har vi så checkat in på vårt första hotell. Nu skall vi ut och bekanta oss med omgivningarna, vi kommer nog spela ihop oss en stund ikväll. I morgon börjar allvaret. Då skall vi ha vårt första gig – i ’The Siluoette Lounge Bar’. Äventyret har börjat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.