Förlängning med Lorraine

Igår hintades det om det hela. Nu är det klart att Johan Lorraines kontrakt förlängs med två veckor.

– Som den uppkomna situationen nu ser ut ger den oss möjlighet att få se mer innan vi fattar ett beslut, säger Fredrik Grönberg om förlängningen på två veckor och varför det inte togs något beslut om kontrakt för säsongen ut eller inte.

Situationen han pratar om är naturligtvis skadesitsen och nu senast med skadan på Emil Lundberg är det inga direkta konstigheter.

Dock tror jag att det är som forward Lorraine kommer att användas. Då han visat sig vara riskabel i defensiven och oduglig på att teka gör han sig bättre som forward där han har fart och andra egenskaper som gör honom nytta.

Den här spetsen som det tjatas om från supporterled tror jag att alla kan se sig i stjärnorna efter. Spela ut alla dessa dyra kontrakt på spelare som inte levererar, hålla sig kvar i allsvenskan och bygga om laget nästa år.Det är melodin det.

För den som missade det så surrade jag med Lorraine i fredags. Ni scrollar ned eller trycker här för läsning.

9 kommentarer

    • ADO

      Sundström är väl inte direkt den spelartyp som Löven behöver just nu? Snarare är väl behovet en forward/center med rejält offensiva kvalitéer och som kan gå in i en första eller andra line (och motsvarande i PP1 eller PP2). Det regnar ju inte direkt in mål framåt ännu så länge.

      • SkanstullsLövet

        Håller med, Sundström gjorde 6 poäng på 30-talet matcher förra året, det är inte direkt siffror som säger offensiv spets.

      • Erik

        Som Lorraine har menar du?? Gör man sig av med Sundström bör man ju ta in nån som är bättre. Lorraine är sämre än Sundström på precis allt.

        • Enrico

          En Hyundai må vara sämre än en Volvo oxå, men vissa föredrar den ändå om prislappen skiljer och plånboken påverkar.

        • Frågande

          Jaså. är det därför Lorraine är jagad av klubbar och Sundström står utan kontrakt och ingen som vill ha hans tjänster?

          Mmm vettigt argumenterat Erik…. suck

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.