Höstsäsongen är igång

Nu börjar alla möten i lokalpolitiken ta fart igen! Jag har en veckas semster kvar men den blir lite avbruten av vardagens åtaganden. Det blir en spännande höst i Umeåpolitiken med en budgetprocess, kyrkovalrörelse och ta fram kandidater till riksdag, landsting och kommun för nästa mandatperiod. Med två valrörelser nästa år(EU och allmänna val) kan man säga att de närmsta ett och ett halvt åren blir en intensiv period för samtliga partier.

Det är viktigt att huvudet är alert och det blir lättare med motion. Jag behöver verkligen komma igång och röra på mig då kilona ökat på i alltför snabb takt. Här nedan ser du mitt hemliga vapen ”Pilen”:

IMG_1243

Pilen är en svensktillverkad cykel från Småland som är mycket robust.

Cykling är på många sätt en helt överlägsen motionsform för vardagsmotionären och nybörjaren. För två år sedan gick jag ned 46 kilo på tre månader med hjälp av cykling och det som är bra är att du behöver inte ta ut dig särskilt mycket då stora muskelgrupper får arbeta. Lugn fart på cykeln bränner mer än promenaden och till skillnad mot jogging som kan vara rätt tungt så orkar man vara ut varje dag och hålla i det. Cykla ett par timmar om dagen bränner väldigt bra. Och ännu bättre om du har opumpade däck! 😉

Andreas Lundgren(s)
2:e vice ordförande tekniska nämnden

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se