2 x Bullmark

Det har blivit en riktig Bullmarksvecka så här långt.

Under gårdagen besökte jag Gravmark-Bullmarks socialdemokratiska förening för att diskutera det kommande partiarbetet. Föreningen fortsätter driva byautvecklingsfrågorna oförtrutet vilket ger resultat.

Och idag blev det besök hos den ideella föreningen Furan som driver särskilt boende och daglig verksamhet mitt i byn. Furan fyller 25 år i sommar och det firades med massa roliga aktiviteter för barn och unga. Att få se Furans lokala band ”Hanz Ingvarz” uppträda var en riktig höjdpunkt, liksom att åter få bekräftat vilken viktig roll Furan har som samlingspunkt i byn.

Furan tillsammans med Mariagården och Turmalinen i Kassjö är ideellt drivna verksamheter som socialtjänsten har avtal med. Dessa erbjuder gruppbostad och daglig verksamhet ute i byarna vilket vi är mycket glada över då boende och anhöriga är nöjda.

Självklart passade jag på att ta ett foto med en av Furans alpackor 🙂

 

IMG_0378

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se