1 år sedan stormningen av capitolium

1 år sedan stormningen av Capitolium. Biden håller tal och varnar för att demokratin i USA är under attack.

Minns ni hur sverigedemokraternas sympatisörer lät för ett år sedan? De skyllde oroligheterna under stormningen på Antifa, det var inte Trumps väljarbas som orsakat våldet sa man. Det var vänstern sa man.

Men vi vet nu från rättegångar vilka det var som stormade Capitolium och försökte utlysa en statskupp. Det var Proud boys, Qanon och MAGA-supportar. Det var högerextrema element som försökte störta demokratin. Minns det idag. Och minns vilka som försökte sprida dimridåer om det.

En kommentar

  1. Erik

    Läser dagens Vk och inser att nu sitter du allt med skägget i brevlådan, hur ska du nu klara dej undan detta? Som alla andra Socialdemokrater genom att ljuga och förneka och skylla alla dina tillkortakommanden på någon i högersidan? Nä gör det rätta och visa för folket att det åtminstone finns en S:are med lite ryggrad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se