Insändaren Moderaterna inte vill att du ska läsa

Skriver idag i Folkbladet om det brottsförebyggande arbetet i Umeå. För oss går satsningar på barn och unga före skattesänkningar.

 

4 kommentarer

  1. Christer

    Då kommer svaret du inte vill se.
    Varför tystar du oppositionen? Dramatisk fråga, kan tyckas, men den är allvarligt menad.
    När jag (och kanske många med mig?) svarar på dina bloggar, med fakta och bemöter dina påståenden, så publicerar du inte dessa svar. Man kan alltså påstå att du tystar de som inte håller med dig i dina påståenden.
    Tyvärr går det att konstatera att det inte bara är du som arbetar på det här odemokratiska sättet. Även det gamle avdankade kommunalrådet L agerar på det viset. Mycket märkligt att personer som ni som hävdar er förestå ett demokratiskt parti inte agerar det minsta demokratiskt.
    Som daglig läsare av VK:s blogg kan jag tyvärr konstatera att den som är bäst på att publicera kommentarer är SD:s representant, Petter Nilsson. Och sämst är S representanter. Nuvarande kommunalråd har inte publicerat en enda kommentar på över två år!! Snacka om förakt för demokratin.
    Nu ska ju inte du ställas till svars för vad han gör, men du måste ju ändå hålla med om att det handlar om parodi på demokrati. Så ni ska nog inte bli förvånade om väljarna straffar er kraftigt i kommande val

    • Andreas Lundgren (inläggsförfattare)

      Det är ingen demokratisk rättighet att få svar på allt man häver ur sig på bloggar av förtroendevalda. För egen del så tar jag inte in inlägg där syftet tycks vara att vara raljant, oförskämt, nedlåtande eller på andra sätt förminskande. Ej heller troll av olika slag publiceras. Däremot är man genuint intresserad av dialog så brukar det gå bra. Du får själv fundera om du bidrar till ett gott samtalsklimat eller ej.

  2. Christer

    Tack för svar. Och jag kan ha förståelse för att det inkommer svar som går över gränsen för vad som är acceptabelt, ibland säkert t.o.m långt över gränsen.
    Anser du då att svar som riktar kritik, eller ifrågasätter, dina påståenden per automatik hamnar i den kategorin?
    Du framför ibland åsikter som många anser vara provocerande. Då måste man nog också vara beredd att få svar på tal.
    Och jo, det är en demokratisk rättighet att kunna få svar i en dialog med folkvalda politiker. Det är inte upp till denne att själv välja ut vad och till vem svar ska ges, så länge diskussionen hålls inom gränser förstås. Och när det gäller samtalsklimatet så bör vi väl var och en tänka över vad vi bidrar med, även så du själv

    • Andreas Lundgren (inläggsförfattare)

      Hej Christer, debatt är bra så länge den är saklig. Däremot finns många inklusive mig själv som har mycket annat för oss än att ägna dagarna till att besvara allt från hat till oförskämdheter. Tiden är också ofta begränsad, man ska komma ihåg att det är långt ifrån alla förtroendevalda som väljer att ha en blogg och alla modererar på sitt sätt. För egen del så har jag beskrivit hur mitt modererande går till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se