Framförhållning på mitt vis

I lördags skulle jag ju så stort premiärstretcha på Rådhustorget, men se av det blev intet. Hela 70 personer hade nämligen lust att vara med i yogapasset! Sandytan var därmed proppfull och vi som stod med frukostutelningen drabbades att smärre panik då vi enbart hade beställt frukost för 55 personer!

Så istället för att bli en aning smidigare så fick vi koncentrera oss på att lägga allt krut på att komplettera med mackor istället. Akuthandla det vi kunde fixa och försöka lösa det på bästa sätt. För även om det var bestämt att det var begränsat antal platser så kan man ju inte gärna neka dem som trots allt rymdes på den begränsade ytan att få sig åtminnstone något till livs efteråt. Det hade känts för hemskt.

Så. Alla fick inte en komplett frukost, men alla fick något i alla fall. Tack alla som var där för förståelsen och särskilt tack till damen som "ju hade ätit hemma och kunde avstå sin frukost" till förmån för nån annan.

Resten av helgen bestod bland annat av kräftpremiär för min del. Det var som vanligt väldigt gott! Trots att jag på intet vis hade följt några som helst "upptiningsregler"… vilka enligt paketet skulle vara 2-3 DYGN i kyl.

Men VEM har sån framförhållning… ?!
Inte vi. Så jag körde med en egen "regel" som jag skapade där och då och som härmed kallas för "Tina kräftor rekordsnabbt i kokhet bil" , istället. Funkar mycket bra för impulsiva och oplanerande människor som gärna gör allt som alla andra gör, fast kanske inte så perfekt.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.