Det stör mig

Sånt jag tycker är himla irriterande:

1: Människor som uppenbarligen inte är friska och hostar rakt ut, hela tiden på proppfull buss. Så där så att håret på en själv fladdrar…

2. Killar som högt och tydligt pratar med sina kompisar om sitt könsorgan på samma proppfulla buss. OCH har platsen bredvid mig…

3. Ungdomar som vill göra en proppfull buss uppmärksam på att de ääääär så trötta och därför måste gäspa och grymta högt så att alla kan höra.

4. När man äntligen hoppar av bussen och har en 20 minuters promenad framför sig inte har hörlurarna med sig så det blir att lyssna på tung trafik istället för lätt musik.

Och mest av allt stör det mig när alla sakerna ovan händer samma morgon.

 

2 kommentarer

  1. Minna Toivanen

    Jag hatar när folk framför mig i bussen fäller ner sitt säte så att jag som sitter därbak måste sitta som en amputerad krigsveteran för att inte få knäna mosade. Och sen när dom kliver av så fäller dom inte upp sätet!
    Eller så hatar jag när man sitter bakfull på en expressbuss, en unge med kolik bakom en, en fjortis i telefon framför en och en överviktig kärring med vinfläckigt linne som snarkar bredvid en! Mmm, nice trip!
    Bäst är att när man ska kliva av så vaknar inte kärringen som såklart sitter längst ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.