Mycket vila och lite besvär

Fortfarande tycker jag mig känna handsvett efter gårdagens handbollsmatch. Det var ju så himlarns spännande! Lite sport intresserar mig rent TV-mässigt egentligen, men handboll är det allt nå visst med.

Matchen var en trevlig avslutning på en synnerligen trevlig helg. Man säger ju "trevlig helg" till alla människor där på fredag eftermiddag och jag tycker alltid att det låter så… ja men ordentligt, på nå vis. Inte så "kul" liksom. Men i helgen hade vi det just "trevligt", och jag gör gärna om alltihop precis som den var. 

På fredagkväll hade Matte lagat god middag när jag kom hem, vi käkade den och såg sen på På spåret där jag chockade min man med att kunna namnet på gruppen T´pau. Det var också det enda jag kunde svara på i denna tävling, ja ok Jackie Chan kunde jag också. Men alltså inga som helst geografifrågor. Jag vägrar se något eget ansvar i den här frågan utan skyller all min geografiokunskap på mina lärare. -För skolan kan ändå beskylla för allt, så varför inte detta också.

(Så fick jag det sagt också).

Lördagen bjöd på lunch och barnbio på stan + bortbjudning på middag.
Söndagen gav oss mega sovmorgon, Vinterstudiofrukost vid TV:n, handling o skridskoåkning(för valda delar av familjen),  film igen, Toy Story 3 som var jättebra och så lite middagsmatslagning o handboll på det. 
 
Mycket vila och lite besvär. Helt enkelt en riktigt trevlig helg i min smak.

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.