Ouppmärksam

I lördags hade jag massor med energi. Kanske är det LCHF som gör det, kanske är det vårkänslor eller så möjligen en kombination av dem båda. Jamen jag skottade snö, gick på långpromenad, dammade och dammsög hela huset, torkade alla golv och städade badrummet.

Kände mig asnöjd.

Efter det så kom Mattes bror med fru och deras tre barn på besök och vi käkade grillat-för tredje gången i år (!) såg Körslaget och hejade på Team Lisa så klart.
En mycket trevlig kväll.

Ett extra asgarv fick vi oss dessutom under middagen… Min svägerska är gravid med deras fjärde barn. En rejäl mage har hon, vilket inte alls är konstigt eftersom det inte är jättelänge kvar innan bebisen i fråga kommer. Det är liksom inget tvivel om vad som döljer sig under tröjan. Om man säger så. Men mitt under middagen när vi för detta på tal -att H är gravid igen, så tappar Teo hakan och utbrister med fullständig förvåning i både röst och blick "VA! ÄR hon"?!?!

På temat bebisar och vad det KAN innebära för sömnen så såg jag denna seriestrip på VF:s toadörr idag när jag var där. Jag tyckte den var rolig.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.