En god helg

Helgen har faktiskt varit riktigt lång och behaglig. Förnöjsam på nå vis.

Även om jag på fredagskväll var en aningens frustrerad över att vi ännu inte planerat in nåt för lördagen! "Alltså vi måste bestämma oss nu"! Sa jag med min bestämdaste stämma vid middagen på fredagkväll, "vad ska vi göra i helgen"?!

Jag kunde liksom inte släppa tanken på att vi var tvugna att prestera nåt på de lediga dagarna! Tid får icke förspillas! Och 2 helt lediga dagar framför en-är man oförsiktig kan de bli totalt förspillda!

Eller? Kan de det? Jag vet faktiskt inte. Mest troligt inte. Men känslan av det kan ju infinna sig utan att man väljer det och då kommer per automatik följden, nämligen onöjdheten. 

Så hastigt och lustigt bestämdes att vi åtminstone skulle försöka se till att hitta möblering till hallen. Det gjorde vi, och dessutom fina små detaljer till lilla tvättstugan/toaletten också. Och jag blev nästan oförskämt nöjd. Jag kan bli det av nya saker. Kanske är det sjukligt, eller så har det att göra med att jag är Oxe och därmed materialist…

Elelr så är det bara det att jag gillar när det blir fint.

Matte drog mer el till hallen och den nya lampan installerades. -Den vars ljus egentligen mest påminner om "Red light district"… men mysigt blev det i alla fall. Nöjd igen.

Vi åt galet god middagsmat på lördagskvällen och drack gott vin. Och det är alltid trevligt även om man inte har huset fullt av gäster. Vi spelade lite Uno med kidsen och såg sedan de skälvande sista avsnitten av 24 på DVD-box.

Resten av helgen tvättade jag lite. Vek lite. Läste lite. Blev lite sjuka-eller i alla fall Matte, så den lugna ohackade helgen blev väldigt lugn på slutet. Så pass att jag hade inspiration att faktiskt baka en jättegod äppelefterrätt igår kväll. 

Min helg var god.

Smördeg under. Smörstekta kanel-o-kardemummiga äpplen ovanpå

Å så lite grädde med vaniljpulver i. Yummi.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.