Tidstjuven och helgen

I fredags var det kalas.
Discokalas för nio stycken sexåringar med min guddotter som huvudperson.. Varmkorv, glass och så klart- dans stod på schemat. Wilma och hennes kompis höll i koreografin 😉 Och sexårstjejerna var mäkta koncentrerade när de skulle lära sig stegen till Popular.

Söta var de. Och jag kom plötsligt att nostaligitänka på hur länge sen det var som Wilma ville ha discokalas… Det lila glittertyget hon prompt skulle ha när det begav sig fick i alla fall återanvändas!

Hemma väntade lillebror som kommit från storstan. Mysigt. Och jag upptäckte att jag nog saknat honom när jag insåg att jag satt så nära honom i soffan att vi liksom satt fast. -Fast soffan i övrigt var tom… Ja tänka sig. Och en period så fullständigt avskydde jag honom. Jag tror den perioden kallas Tonåren…

Lika som bär. Lillebror och Teo spelar pingis så som man gör det 2011…

Nåväl.

Lördagen innefattade en massa kortspel och god mat på kvällen, samt shopping på dagen. Shopping är ju som bekant den aktivitet som Teo hatar mest av allt. Och till slut var han fullständigt galen av att vänta i bilen när han helst av allt ville hem och göra annat av sin lediga dag. Han deklarerade tydligt att han nu var "skitirriterad på pappa! Faktiskt!"
När jag undrade varför sa han sonika:
"Jaa. För att han har snott min tid"!

Och hade jag inte suttit liksom fast i bilen, pga två jättelånga taklister som vi dagen till ära köpt, så hade jag kanske ramlat ur den av pur förvåning. -Även om jag ju vet att han är väldigt klok redan innan.

Igår kulminerade helgen med att jag tog den så kallade tjuren vid hornen och avfrostade frysen. Utnyttjade den minusgrad som var ute där precis mitt över dagen och med hårtorken i högsta hugg gick det riktigt snabbt och bra.

Så nu kan baket av lussebullar sätta fart! Tjihooo!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.