Helgens höjdpunkter

I fredags var jag och bästa Jy på tjejmys. Först lite afterworkbuffé och sedan lite Abba tribute show på Idun. Grymt bra. Synd bara att den salongen liksom inte bjuder in till dansmoves och spontansång från publiken så som det ju gärna blir när det är grymt bra musik. Det gick verkligen inte att sitta stilla eller att för min del heller vara tyst!

Det äldre paret bredvid mig däremot klarade det galant. De lyckades hålla mungiporna nere i ankelhöjd också och blev nog glada först när brandlarmet faktiskt gick, så vi fick utrymma lokalen temporärt. -De gjorde det permanent och åkte hem helt enkelt, så där mitt i liksom. Mest synd för dem.

Jag och Jy dansade på bäst vi kunde i stolarna och sjöng med i varenda strof. Och vi hade skitskoj!

På lördag var det innebandy för hela slanten, Teo tyckte det var toppenkul och extra skoj att de vann båda sina matcher.

Igår så. Var det, kan man säga, dags för nästa Helgens höjdpunkt- enligt mitt alldeles egna  sätt att se det. Jag vältrade mig i julbestyr så att jag nästan blev lite illamående. (Men just det kan också ha bestått i all choklad jag tryckte i mig, eller alla bullar… inte just bestyren i sig).


"Vi gör mormors favorit", sa Teo och gjorde massor med pepparkaksänglar i miniformat.


Samtidigt blandade jag och gamle trogne Major Kenwood tillsammans ihop en av kanske världens godaste och bästa saffransdegar!

…I alla fall en av de största….

…observera bänkkanten…


Mycket gott räckte den degen till…

…Mycket!


Och ungarnas peppisar gick inte av för hackor heller! Urgoda.


Å så lite klappar på det.

Och mellan varven tryckte jag i mig ruta efter ruta av denna gudomliga choklad. Ja men tänk, mina två absolut bästa smaker kombinerade i en! Nämligen knäck-choklad!

Och julen är ett faktum.

 

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.