Inga grammatiska…

 …klagomål från mina eminenta läsare i Peru??? Jamen- då fortsätter vi. Eftersom jag nu kan skryta med 1, 6 på högskoleprovet så torde ingen som åstadkommer sämre kunna kritisera mig. Fatta vad skönt att ha en egen blogg där man kan ösa ur sig vadsomhelst och vara hur besserwissaraktig och dryg man vill!

Min pappas gudmor fyllde 100 år i höstas. Hon berättade för min pappa när han ringde för att gratulera att det värsta var att hon hade ingen att spela bridge med- alla var döda. Det är bl.a. det som är sorgligt med att bli gammal- alla i ens ålder är borta, man har ingen att minnas tilllsammans med, och alla är så unga. Vi andra tycker lite som så att alla över 70 är lika gamla, men så är det ju inte. 

Jag minns själv när vi i familjen försökte få min mormor att umgås med andra lite mer när hon var sisådär 80 år. Vi tyckte att hon isolerat sig lite och skulle komma ut mera bland folk. Vi föreslog att hon skulle träffa någon annan pensionär i byn, men hon bara fräste: "De där?? Dom fattar ju ingenting- dom är för unga. Valpar på 70 år!!"

Tänk ändå- 100 år! Häromdagen var det ett reportage om en 100-åring i vk. Rubriken var "Nu blir det full fart!"

Är det inte härligt att ha en sådan inställning?! 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.