Italiensk buffé???

 Till byggnadsvårdare??? Jag bara undrar. Kan en gotlänning sätta sig in i gammal gedigen västerbottnisk hantverkstradition??

AAAaaa…i västerbotten FIKAR man, eller i förekommande fall VRÅLFIKAR. Äter man så äter man stabbigt. Vi stadiga, stabbiga, grabbiga, griniga, slabbiga, flabbiga byggnadsvårdare blev bjudna på middag av Göteborgs Universitet i kwällst. Å. jo, he var n´Henrik som bjuudd. Å vi stampe då av oss skiten å gick in däri börninga. Å i finrumme vart vi bjudd, å fick ta oss matn däri köket! 

Men nånting så oleckligt skadeligt. Duk upp fin buffén åt oss, ojojoj…

He var som… paganinibröd, eller om de het Berlusconi, he var pomodore (tomater) al dente, prosciutto (Skinka), prosciutto de la creme, insalata Toscana, Chicciolina-schmöret, formaggio (ost), bloggo papiro, il prato de munno, smalitziato, lantobrödo italiano åsså helt vanliga oliver.

Vilken fest! Tack G.U. och Hantverkslaboratoriet!

Nu ska vi bilda byggnadsvårdsnätverk så det bara brakar om det. Huka er- försummade timmerhusägare- nu köm vi å inventer, å domde´r, å vill mer, å bryt ner, å bygg mer, å impregne´r, å fakture´r!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.