Trogna läsare!!

 Jag har verkligen inte tid med er nu! Jag flyttstädar, lyssnar på Tommy Körberg, lastar släp och putsar fönster. Vill ni veta min åsikt om något? Förutom min avsky för de som inte sköter äldrevården som önskvärt vore? Jämfört med de stackars drabbade är mina problem ynkliga. I alla fall, nåväl, hursomhelst såhär ser mitt nya hus ut:

Nä, det var ju bara lust huset! Där man ska förlusta sig.

Eller- egentligen. Det är Erikas hus som jag hyr. Men jag bestämmer över hela Rödå 4:18. (Jag tror inte hon läser min blogg). Ni ser ju hur pampig och pompös själva verandan ser ut. Den andas klass och stil! Sånt som inte kan köpas för pengar! Notera särskilt den innovativa idén att sätta ihop älghornen på det viset! Storstadsfasoner. Och apropå det, så flyttar jag från Umeå kommun till Vindeln- ännu ett streck i räkningen för Lennart Holmlund som vill att Uneå ska växa. Heheheheh.

Nu måsta jag allvarligt seriöst städa lite till. 

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

  1. Tomas

    Åh så vackert. Hoppas bara badrummet klarar vintern… Och du. Lyssna inte på den där Körberg. Se till att han hjälper till att bära!!

  2. hyresvärden

    Jag läser din blogg ibland… och jaaa du bestämmer allt på Överrödå 4:18.
    Så länge du inte knarkar, planterar en tjockjävlagranhäck eller på annat sätt drar skam över mitt namn som fastighetsägare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.