Som mormor…

 Jobbar jag ikväll, när Erika är lite krasslig. I övrigt är det förstås att städa och städa och feja och bära skräp uppe i huset som jag ska flytta till. När det har blivit målat. Målarmästare Mia ska göra det. Billig och villig och prillig.

Aron somnade direkt, och Isak sitter uppe och spelar Wordfeud (Alfapet, alltså) på min telefon, ute har det slutat snöa och blåsa. Frid och fröjd. 

Det här verkar ju bli en sån där dötråkig blogg där man bara berättar vad man har gjort, tänker göra, kan tänkas eventuellt att tänkas göra och även om hur det man gjorde gick som det gick, eller varför det inte blev av. Sånt som är omåttligt intressant för alla ni trogna läsare.

Ja- jag tror jag ska bli sån- inga åsikter om något viktigare än färgen på vänninornas nagellack, bara blogga om inredning och mode (ute i Överrödå, såklart) och de senaste trenderna och TIPSEN. Ni vet att jag hatar alla löjliga Tips i tidningarna. Inga utsvävningar om Håkan Juholts patetiska utspel och parentetiska ledarskap. Inga ilskna utrop om äldrevården, inga roliga anekdoter om mina stolliga vänner- nänä, bara ett evigt tjatande om gardinuppsättningar, fönsterfoderfärg, tröskelslipning, barnbarnslekar, vad grannarna hade på sig på senaste älgfesten, nya intressanta vinklar på spotlightsen, senaste mattan från Ikea….

Eller så brakar jag lös som vanligt och skriv om det som faller min ständigt arbetande hjärna in. 

Faktum är att det som faller mig in ändå råkar vara hur jag ska fixa dom buckliga väggarna i vardagsrummet, vilken färg jag ska ha i köket, hur jag få ut elementen och sånt som alla byggare funderar på. Och nu ska jag läsa saga för Isak och sen bums i säng. 

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.