exemet kommer med sommaren

Japp, nu kommer sommaren! Var så säker för nu har Rebbans exem blommat upp och det med besked! Hela halsen är ilsket röd och kliar nå mycke jävulskt. Ursäkta svordomen.

Armvecken, låren, benvecken och överarmarna är inte så mmycket vackrare heller. Det är som att gå in i skärselden då jag ska duscha. Som att hälla på salt när jag smörjer in det men smörjer jag inte så blir det supertorrt och börjar flagna. Jättefränt. Eller inte.

Jag menar, hallå? Exem brukar man ju få på vintern! Men inte jag. Fast jag är väl inte vad dom flesta klassar som normal, så det får komma inpå helt enkelt.

Jag har provat ALLT! Allt med alkohol går bort. Hydrokortison funkar nån dag. Nu ska jag beställa lite grejer och göra en helt naturlig salva utan nummerinnehåll och tillsatser och skit. Fast jag tvivlar att det funkar.

Jaja, skitsamma. Har haft paus från virkningen idag, hör och häpna! Dock klar med alla mina skoluppgifter, förutom en komplettering som läraren ville ha in. Får fixa det i morgon för nu ska den här tanten hämta en gaffel eller nåt liknande och klia sig på halsen. Jag får väl ha polotröja eller nåt imorrn. Ursch.

2 kommentarer

  1. Anna

    Du har säkert testat det redan, men om inte kanske det kan vara värt ett försök. Apoteket har en hudvårdsserie som heter ”A derma” och som inte innehåller parabener eller en massa annat skit. Den är väldigt fet, luktar helt ok och går in i huden ganska snabbt. Jag använder den här i ansiktet http://www.apotea.se/a-derma-exomega-balm och den här på kroppen http://www.apotea.se/a-derma-exomega-lotion (men, kroppskrämen är så snäll att jag använder den i ansiktet utan problem när ansiktskrämen är slut och jag är lat/snål)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.