Träningsvärk

Idag har det varit helt fantastiskt fint. Bra väder, middag ute (älskar grillring en – om nu någon har missat det), bullbak och glada barn som har haft kompisar. Att barnflocken åt upp hälften av bullarna, ja det är ju sånt som hör till.

Men nu när barnen somnat så kom träningsvärken. För Rebban har ridit idag och kroppen har återupptäckt en massa muskler som både kroppen och Rebban hade glömt bort. Det är ju nästan ett mysterium hur man kan ha träningsvärk i rumpan liksom. Jag red inte ens speciellt länge. Eller fort för den delen. Men ändå… träningsvärk. Men en bra träningsvärk. Det var jätteroligt, och tänk att gamla Rebban minns hur man gör – DET är nästan mest fantastiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.