Livets lyckliga dagar

Hösten är här. Det känns i luften.

Imorgon börjar dessutom allvaret. Dagis och fritids för barnen… det känns både konstigt och skönt på samma gång. Konstigt för att dom varit lediga så länge. Skönt för att dom kanske får kompisbehovet tillfredsställt på ett annat sätt. Den senaste veckan har ju dom flesta redan hunnit tillbaka till sitt allvar med jobb, lämning och hämtning.

Den här dagen har varit bra. Jag är förkyld och har ont i kroppen men livet ska ju rulla på ändå. Har roat mig med att baka bullar och syltgrottor med hemkokt blåbärssylt. Sylten kokade jag igår. Den blev bra, men lite för fast för min smak. Men…den lär nog funka till pannkaka i alla fall.

Barnen har lekt både ute och inne idag. Vädret har varit helt okej fram till nyss, då drog molnen ihop sig. Kanske blir det regn? Inte mig emot om det regnar imorgon för jag ska ändå sova, ska ut och jobba natt.  Men jag måste nog ta och söka åt ungarnas regnkläder så vi är beredda utifall att.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.