Underbara tyger & socker

Nu är det mera tyg på väg! Eller, det är ett tag sedan jag betalade men nu är det äntligen på väg! Dessa två plus några till bitar, bland annat en underbar velour med vit botten och biltryck.

Jag har även detta på väg:

Jag känner på mig att min lille K kommer att bli stormförtjust i biltyget! Tack Monica för att jag fick köpa det 🙂

Jag har ett par projekt som är halvfärdiga. Ett par velourbyxor med mudd till E, en heldress till minsta A och en tröja till K. Det ska förhoppningsvis sys färdigt i helgen, det är så roligt att ta på dom nya kläderna som jag har gjort själv. Speciellt om det är kläder som dom sedan faktiskt använder.

Jag har klädkräsna barn. Det ska vara bra passform (alltså lekvänligt), och snyggt ska det vara. Glada färger, men motiv som dom gillar, kläderna ska utstråla lek! Byxor typ jeans går helt bort, om det inte är med mjuka sköna muddar och fuskjeans (jeansfärgad collage), eventuellt kan dom gå med på smalspårig manchester. Velourbyxor med mudd, det gillar dom bäst mina små. Inte mig emot för dom är så mysiga att sy, och tydligen sköna på 🙂 Tröjor vill dom gärna ha i både jersey och interlock, bara dom inte sitter åt för mycket – det ska gå att leka i alla möjliga positioner! Den enda som jag får bestämma kläder åt numera är lille A. K har också blivit väldigt bestämd på klädfronten. Jag undrar vars det kan komma ifrån?

 

Något som gjorde mig upprörd igår:

Jag bakade bullar och E fick smaka. Då säger hon "mamma, nu äter jag socker. Nu måste jag träna." Jag frågade naturligtvis varför, hennes svar: "jag är ju så tjock!" Jag har mina aningar om vars det kommer ifrån, för det är inget hon har hört mig eller B säga. Jag ska ta upp det på tisdag så får berörda personer ta tag i det, för min tjej är inte tjock och det är ingenting som hon ska gå runt och tänka på när hon är fem år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.