En GLAD overall!

 Dom stora barnen fick varsin overall i julklapp av mormor och morfar. Rätt storlekar men tyvärr alldeles för små för dm var verkligen jättefina 🙁

Så, idag åkte vi ut på stan och skulle byta storlekar. E fick börja prova men det fanns bara upp till 128 cl i den modellen och den var alldeles för liten. K fick prova den störta (128 cl) men den tyckte han var för trång över magen. Och det vet väl alla småbarnsföräldrar att bland det värsta som finns som småbarnsförälder är att bråka med barnen för att få på ytterkläderna? Speciellt på morgonen. Men annars med.

Så.. hem och kolla nätet. Stora E ville ha en rosa eller brun overall, med lurv, en sån som är "sto i rumpan och magen, så klänningen får plats". Hittade Ticket 2 heaven i Danmark. Hon förälskade sig i denna:

och till den valde hon nya vantar, också på rea:

och K då? Det fanns ingen overall i hans storlek på den sidan som passade unge herrn i smaken, så jag frågade vad han ville ha. "En GLAD overall!"

Jaha, och vad är en GLAD overall? "En som man blir glad av. En GRÖN som passar med vantarna" han har gröna vantar…

Jaha… så det har varit mitt uppdrag. En GLAD GRÖN overall. Sen gjorde vi en deal, han kunde tänka sig en "vanlig" overall. Alltså tråkig, grå eller svart, men då ville han ha nya vantar, GLADA vantar.

MEN! Kolla in vad jag hittade:

om inte den här är GLAD så vet inte jag. Grön är den i alla fall. Jättegrön. Och GLAD. Ungen lä synas i mängden om inte annat. En Reima är det också, och till toppenpris! Helt ny, med garanti osv… ifall mormor och morfarn undrar 😉 Dom var visst oroliga att jag skulle köpa "nåt gammalt skräp" till ungarna i stället för dom nya fina overallerna som dom hade shoppat. Nu var dom här aningen dyrare, fick skjuta till nån hundring per overall men ändå. SUPERTACK för juloverallerna, det blev inte dom som var tänkta men barnen har fått bestämma helt själva vilken färg dom ville ha och jag lyckades hitta. Pjuh! 

Mission Completed!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.