Midsommar och grodyngel

Midsommarafton firades hos mamma och pappa, med hela familjen samlad. En ruskigt kall midsommar måste jag säga. Jag och lillebror tog med oss hundarna på promenad, under promenaden upplevde vi både hagel regn, sol och återigen regn. Konstigt väder. Men, hundarna klagade inte, dom var nöjda över den långa promenaden i rusket. Jag med, det vill säga efteråt.

Ungarna kollade in grodynglen i morfars damm. Jag tycker att grodor är äckliga men visst var det fascinerande då man var liten att fånga grodyngel och ha dom i en hink. Men jag vill verkligen inte ha en groda i närheten, huvva jag ryser av bara tanken.

Hur som helst, idag var det också ruskigt, säkert som på dom flesta håll här i närheten.

Men i morgon är det nya tag! Nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på ljudbok. Lyssnar nu på ”Sagan om Isfolket”, måste vara den absolut bästa serien jag läst/lyssnat på hittills. För er som gillar ljudböcker så finns Styrotel, det kostar 169 kr i månaden visserligen men då får man lyssna på hur många böcker man vill! Vilket jag personligen tycker är väldigt bra, och värt det också. Det är fridfullt att ha en ljudbok i örat medans man handarbetar, eller är ute och går för den delen. Fast personlien vill jag hellre ha Spotify igång när jag promenerar, jag tenderar att gå lite för sakta med ljudbok igång av nån anledning. Och, inte att förglömma så är det lättare att somna om ljudboken får gå i örat. Jag är ju en sån där som vill somna med ljud eller tv:n på. Då sover jag som bäst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.