Att förverkliga en dröm (15 dagar kvar)

Att ha drömmar är en fantastisk morot i livet. Att sedan förverkliga dem är det inte alltid man gör. Så har det varit även för mig – fram tills nu. Efter fyra års funderande och planerande bär det äntligen i väg. Jag ska ut på mitt livs resa. Jag ska åka jorden runt. Och jag tänkte dela med mig av mina erfarenheter och upplevelser i den här bloggen, inte minst för att fungera som inspirationskälla och kunna ge tips till andra ressugna.

Det är två veckor tills jag ger mig i väg. Under fyra månaders tid ska jag besöka sex, för mig helt outforskade, länder i fyra världsdelar – Australien, Indonesien, Kina, Fiji, USA och Island.

Fram till avfärd tänker jag berätta om hur mitt planeringsstadium sett ut, hur mina tankar har gått och tipsa om saker värda att tänka på när man planerar en stor resa.

Jag vill passa på att tacka min kusin Henrik Axelsson (redigering) och VK:s fotograf Abebe Asres (foto) som piffade till bloggen med sidhuvudet ovan. Bakgrundsbilden är hämtad från Wikimedia och föreställer Harbour Bridge, Sydney, vilket är min första destination på resan.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.