Hervey Bay (dag 15)

Long time, no seen! Det här blir också ett ganska rappt inlägg. Har hunnit flänga vidare upp längs den australienska östkusten sen sist. Två nätter i Brisbane, två nätter utanför Noosa. Nu är jag i Hervey Bay och har bara timmar kvar innan jag och 25-30 andra på vårt vandrarhem åker ut till ön Fraser Island.

Det har varit några lugnare dagar på slutet efter den intensiva starten i Sydney. Brisbane visade sig vara en småtrevlig storstad (med svenska mått). Dock sätter jag upp varningens finger för vandrarhemmet jag bodde på, Bunk. Jag kanske hade oturen att hamna i ett ofräscht rum, men det var verkligen ingen trevlig upplevelse.

Passade på att se min första match i australisk fotboll i Brisbane. Det var en kul upplevelse och jag hade turen att hamna bredvid två herrar som verkligen kunde sporten. Eftersom jag inte hade någon koll över huvud taget kunde de förklara för mig.

Noosa kan jag verkligen rekommendera och vandrarhemmet jag bodde på där, Flashpackers, var riktigt bra. Noosa är en väldigt liten stad, likt Byron Bay, med fina stränder och ett lugnt tempo. Där hade jag absolut kunnat tänka mig stanna lite längre.

Om åtta timmar sätter vi fart mot Fraser Island. Där ska vi köra bil i sanden och bada i härliga sjöar. Då detta också blir ett bildlöst inlägg utlovar jag bilder från ön i nästa inlägg.

Nu har det för övrigt gått två veckor sedan jag lämnade Umeå. Jag har 17 veckor kvar och ska fortsätta utnyttja dem på bästa sätt! På återseende efter återkomsten till fastlandet på fredag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.