Airlie Beach (dag 24)

Surflägret på Bali är avbokat och flygresan från Cairns till Bali är framskjuten. I stället för att åka 26/5 åker jag nu 1/6 och kommer ha åtta heldagar på Bali. Det är ju egentligen alldeles för kort tid för att vara på Bali, men det är bara att göra det bästa av saken. Ni som varit på Bali får gärna höra av er med tips på hur jag ska lägga upp den dryga veckan på bästa sätt. Planen innan var att först ha en veckas surfläger och under den tiden hinna se mig omkring på ön då man har en hel del fritid. Efter det hade jag tänkt åka till Gili-öarna och vara där ca en vecka.

För att ha en lunginflammation mår jag väldigt bra, jag är absolut inte sängliggandes. Planen nu är att stanna här åtminstone till söndag och se hur jag mår då. Förhoppningsvis kan jag ta mig till Cairns senast i början av nästa vecka och hinna göra det jag vill göra där.

Jag brukar försöka se möjligheter och det positiva i vilken situation jag än hamnar i. Så därför tänkte jag punkta upp det positiva med att vara ”fast” i ett hotellrum i lilla Airlie Beach.

– Då jag halkat lite efter i bloggandet har jag nu läge att styra upp det.
– Jag har ett fräscht eget badrum i stället för ett skitit nedgånget på ett vandrarhem.
– Jag har en riktig säng i stället för ”sängarna” på vandrarhemmen.
– Jag får tid att sortera alla bilder som tagits.
– Rummets tv har den HD-kanal som visar Champions League-finalen 4.45 lokal tid på söndag. Tack för det!
– Jag får tid att andas ut och reflektera över de intryck jag fått hittills, ett måste för att inte ”gå in i väggen” av allt resande.
– Med mera.

2 kommentarer

  1. Simon

    ”Tur i oturen” är ett uttryck som används ofta, men det verkar stämma in ganska bra på den här situationen! Hotell istället för vandrarhem måste göra stor skillnad. Det blir nog en upplevelse i sig att se Champions League-finalen innan frukost 😉

  2. Johan

    Det är ganska skönt att få andas ut ett tag och ta ikapp. Kan ju bli rätt hektiskt att resa 🙂 Går ju ganska fort att hamna efter med allt möjligt! 🙂

    Ses på Bali!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.