Vilket klipp för chefen

Tänk att misslyckas totalt med andras pengar och så få köpa värden för 14 miljoner som man inte pröjsat själv för 400 kr! Det är lite högvinst över detta högrisk SEKAB äventyr som drabbat oss skattebetalare med närmare miljarden! VIsst är det trist att återigen behöva konstatera att våra folkvalda inte respekterar mandatet så pass att de värnar om våra gemensamma värden.

Jag vet inte om någon har funderat över om Lennart H bloggar på betald tid eller på fritid. Personligen tycker jag inte att politiker som har detta som försörjning sk blogga på arbetstid. Det är väl meningen att det ska arbeta och att framhäva sin egen förträfflighet och kommentera rökningens avigsidor är inte någon som jag känner att jag ska betala för på min skattsedel eller?

 

En kommentar

  1. undrande

    Även om det är mycket av ”chefens” politik man inte gillar så måste man väl säga att bloggandet hör till uppdraget om man är politiker. De håller onekligen kontakt med oss genom sina bloggar. Annars borde väl bloggande och facebookande hålla sig på sidan om arbetstiden.
    Svårt för dem som inte har riktigt reglerad tid förstås.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.