Vart är Lennart Holmlund på väg?

Lennart Holmlund undrar takvärt vart mänskligheten är på väg och det anmärkningsvärda med det inlägget är att Lennart H inte vid något tillfälle låter påskina att det är Aliansens fel och det hedrar verkligen. Olika kulturer verkar lägga in olika saker i begreppet mänsklighet som det verkar.

Vi kan tyvärr inte ta ansvar för allt som sker i världen av mer eller mindre märkliga och sjuka anledningar utan vi får se till att vi var och en försöker dra vårt strå till stacken genom att försöka växa som människor och göra vårt eget närområde till något att glädjas åt. Alla kan ju inte rusa till Afganistan och andra oroshärdar och hjälpa till men vad vi faktiskt borde kunna stå upp för är att vi klart och tydligt talar om för alla som söker sig till vårt land, vad vi står för. Här finns mycket stora brister i politiken. Det är för undfallande och det gör att vi på sikt binder ris på egen rygg. Den förda politiken har utformats av flera år av socialdemokratiska regeringar och det är svårt att vrida en stor skuta på rätt väg när så många misstag har gjorts.

Vi har ju förbud på att vara maskerad i vårt öppna samhälle så låt oss då leva upp till detta och låt oss slippa träffa burkaförsedda kvinnor i våra matbutiker. Det är tämligen enkelt egentligen DET ÄR OLAGLIGT i Sverige vare sig mer eller mindre. Det har inget med rasism att göra det är bara ett brott mot lagen. MEN vilket dj-la liv det skulle bli om konsumföreståndaren krävde "burka av" innan man handlade. Det går bra att kräva leg av en pensionär som ska köpa cigaretter eller mellanöl men inte kan man ….väl eller kan man kanske kräva det eftersom det faktiskt är olagligt?.

Lennart H ta och gör ett test och svep in dig i en Burka så får vi se om du får komma in i butikerna  och försök visa leg utan att visa ansiktet. Hallå! När ska den rakryggade politikerna dyka upp i dabatten?

Vi är skenheliga det är det värsta och skulle någon ha åsikter i ämnet så rusar massorna fram och förfasar sig över denna inskränkta åsikt som jag nu råkar ha. Jag tycker det är exakt lika obehagligt på konsum som i Afganistan…men visst borde vi kunna göra något åt det  i schtaaaan. eftersom Burka inte är något religiöst påfund  utan verkligen ett mänskligt och dessutom manligt påfund!. Snygga schalar har däremot ingen dött av  Eller?

2 kommentarer

  1. Ingemar Wincent

    ”eftersom Burka inte är något religiöst påfund utan verkligen ett mänskligt och dessutom manligt påfund!”

    Om burka-bruk är ett religiöst påfund eller inte är diskuterbart, men även om så vore fallet så skulle det väl inte göra någon skillnad? Religionen i sig är ju ett mänskligt påfund det också!

  2. Mea

    Jag tror inte särkilt många kvinnor som VALT att bära burka skulle vilja köpa cigg eller öl och därmed behöva visa leg…

    Även intressant att du skall försöka vrida det till en kvinnofråga på slutet också när du i verkligeheten faktiskt vill försöka styra över vad kvinnor får eller inte får ha på sig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.