Vi vill önska alla en God Jul från Vintriga örbyhus

 Elisabet och undertäcket PerOlof Johansson saxofonspelare och musikdomptör ber att få önska alla vänner en God Jul och Gott Nytt År med vintriga bilder från Örbyhus  i norra Uppland. Under nyårshelgen får jag äran att spela musik i gamla 700 tals kyrkan i Tegelsmora och den stora domen i Vendel. Det ska bli mycket trevligt.

Anmärkningsvärt är att överallt där jag har möjlighet att arbeta så upptäcker jag  ungdomar som gör livet enklare att leva. När jag började på Grubbeskolan så stod de som spö i Backen och på Ålidhemskolan den nu saligt insomnade stod de också i kö. Sanningen är att det finns duktiga ungdomar hela tiden det gäller bara att lyfta på stenarna och engagera sig!

Må så grankott som Nicke lilltroll brukade säga!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.