Singelbloggen

Kiv kommer ur vrede

"Har du varit dåraktig och upphöjt dig själv eller tänkt onda tankar, så lägg handen på munnen. Ty som ost pressas ut ur mjölk och blod pressas ut ur näsan, så kommer kiv ur vrede." Ordsp. 30:32-33

Idag började jag dagen med att läsa några bibelord som innehåller visdom. Det är mitt sätt att stärka min kropp inför dagens uppgifter. Vad som än må hända har jag den helige Ande med mig och en nära relation med Gud. Allt som är mig övermäktigt kan jag lägga i Guds händer och Han löser saker till det bästa. Vi behöver inte vara starka i oss själva för när Gud är i oss bär han allt, ty hans ok är lätt att bära. När vi inte orkar gå själva bär han oss. Det enda vi behöver göra är att be honom.

Några onsdagskvällar har jag varit på bön i Korskyrkan. När jag gått dit har jag känt mig tyngd och haft ont i kroppen. Under bönen har jag känt hur den där klumpen i magen plötsligt försvann och hur det tunga över bröstet byttes ut mot kraft. Det har fått mig att inse hur viktigt det är med bön och att vi gör det tillsammans.

På jobbet har vi också börjat ha en bönestund för personalen innan vi startar upp dagens arbete. Det tar inte mer än 5 minuter och vi går stärkta ut för att möta världen. Att låta livet bäras upp av bön är en nyckel. En nyckel som leder till livet. Sök den och du ska finna!

Amen

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.