Trevlig tillställning igår

Äntligen något nytt, nya idéer hur man ska bekämpa det dödliga våldet bl a. Visitationszoner tycker jag låter positivt. Hellre bli visiterad när jag går till jobbet eller på annat vis är ute och rör på mig, även åker bil, än att någon riskerar bli skjuten. De ”liberalerna” krafterna, eller vänster inom liberalerna liksom vänstern självt, Mp och även C höjer nu rösterna det kan vara integritetskränkande och motsätter sig det s k ”Tidöavtalet” i sin helhet. Naturligtvis är Jimmie Å och SD och deras medverkan i regeringsbildningen där skon klämmer. Tydligen vill man inte ha ordning på Sverige utan fortsätta jamla på som man gjort de senaste 8 åren där det dödliga våldet bara eskalerat. Det är minst sagt förundrande vilken syn vissa människor, vissa grupper vilka inställningar man kan ha till hur mänskligheten finner trygghet i sin tillvaro.

Jag gillar inte alls de liberala- och vänsterliberalerna krafterna. Jag tycker den här formen av regering som nu presenterats är bättre än gamla Alliansen där C var med. Det måste finnas konkreta direkta förslag hur vi kommer tillrätta med den trots allt svåra situation vi har – sammantaget. Jag är glad vi slipper Annie Lööf och C.

Sedan om det visar sig jag har fel, får jag väl stå för det. Jag ser ändå fram mot ett regeringsskifte. Natointrädet försvårades ytterligare av en vårdslös Vänster när de stod och viftade med flaggor under Almedalsveckan klassade tillhörande terroristorganisationer. Mycket illa.

Av Johan Hakelius: Kan bara hålla med

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.