Var femte i Sverige är- eller har utländsk bakgrund

Kanske därför vi fått det så bra. Lugnt på gator och torg, folk kan vistas ute utan risk. Det var det Reinfeldt kanske menade med Maud Olofsson i spetsen vi skulle byta ut den ”late svensken” och vi skulle få mer invandring och folk som var pålitliga och arbetsamma. Det verkar gå i rätt riktning. När Reinfeldt flög över Sverige och Norrland upptäckte han hur mycket skog det var och få människor. Det måste vi göra något åt tyckte han. Ta in mer invandrare och befolka Norrland. Tyvärr har detta inte lyckats så bra och troligtvis är det därför vi fortfarande missgynnas. Jag menar vi har ju inte samma utveckling som städerna där jobben flödar och där folk kan leva lugnt och tryggt.

Vi har även haft en röd-grön regering emellan fram till nuvarande och hittills har det varit jättelyckande, förutom för oss häruppe. Ja det är klart när inte invandrande vill bo här kan vi inte utvecklas.

Den gröna boomen, eller ska vi säga bommen är den vi hoppas på.

Bättre och bättre dag för dag…

2 kommentarer

  1. kenth

    Sätt ett krav att alla som söker medborgarskap i Sverige under 65 skall i arbete. Och får jobba sig till Akassa och sjukpeng.

    • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

      Men huva så du säger. Se vad fint de har i städerna. Vi måste sträva efter städernas miljöer. Det måste bli mer jämlikt, att vi också som nu inte bor i städerna kan bära vapen och där lagen inte gäller som vi andra måste följa. Pang, pang!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.