Skellefteå nitade Roger Rönnbergs (snor)-lag

Seger för Skellefteå igen, trots att domaren var partisk och utvisade Skellefteåspelarna på löpande band. Det var en härlig match och jag såg den i TV12 ända till 6-6 och det blev förlängning. Jag hade då gett upp hoppet de skulle vinna över Frölunda. Det såg mörkt ut och i slutet av sista perioden fick man också en utvisning (igen). Övertidsperioden som Skellefteå gick in i med en man mindre.

Jag vet inte vad som hände om man lade om matchen i TV-play, men jag avslutade min tittning och gick till bed övertygad om att Frölunda skulle vinna. Det första jag gjorde nu på morronen vara att kolla resultatet som blev ett glädjespratt. Nu leder Skellefteå med 3-1 i matcher. Jag tror det blir svårt för Roger Rönnbergs lag komma ikapp. Blodtrycket på Roger R får han nog söka hjälp för den lille parveln. Ha, ha, ha….

TV-play sport tar 400 spänn/mån titta i och det ids jag inte betala. Sedan när SHL-slutspelet är slut är jag inte intresserad. Fotbollen och alla andra dekadenta sporter med alla dekadenta inslag, fotbollshuliganer osv kan de ha för sig själva. Det man inte ser lider man inte heller av. Det är ju nästan bara mygel nu inom de flesta sporter, penningaffärer där ledare efter olika utredningar kan hamna i fängelse. Det är verkligen en bedrövlig värld vi lever där pengar (enorma summor) oftast styr.

Skellefteå verkar sponsras av Boliden. Har man inga pengar köpa och handla spelare för kommer man nog inte långt. Jag hejar tveklöst på SAIK.

Kan ha varit spiken i kistan för Frölunda, hoppas det i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.