Livet är underbart….

Nu börjar livsandarna vakna till i kroppen. Äntligen börjar vårsolen skina och energin återvänder efter en lång tid i ide. Jag tillhör den del av befolkningen som avskyr vintern och ju äldre jag blir desto värre blir det.

Jag skulle med lätthet gå i ide från oktober till mars. Sen när våren kommer då går det bara åt ett håll….sommar. För att peppa mig själv har jag en nedräknare på min dator som säger att idag är det 136 dagar kvar till semestern…

Idag blev det en "långpromenad" med hunden och barnbarnet på spark. Det är roligt att se hur folktätt det är ute på "plassen" när vädret är vackert. Alla människor ser helt plötsligt så glada ut så solen är ett uppiggande medicin.

Jag önskar att det i vår kommun fanns ett ljusrum för oss som behöver lite extra ljus under vintertiden. Kanske Hälsans hus nappar på idén, då blir jag den förste att boka tid där.

Nu har vi väl lagt den värsta vinterkylan bakom oss och jag hoppas att det dröjer 50 år till nästa gång vi får en så kall vinter som denna har varit. För min del får vintrarna gärna vara milda och korta i framtiden.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.