Jag förstår ingenting…

av de regler som omgärdar en ishockeymatch eller en fotbollsmatch. Jag kan inte koderna till sportens värld…jag brukar säga det till de som säger att de inte vet hur man ska bete sig på en teater eller operaföreställning att det är samma sak men med olika koder.

Man behöver inte klä upp sig för att gå på teater, man behöver inte förstå. Det är den egna upplevelsen som är din och du själv som bestämmer din upplevelse och jag antar att det är på nåt liknande sätt med idrottens värld.

Ja inte för utövarna utan publiken…

När det gäller idrott så brukar jag titta på hästhoppning, simhopp eller isdans men det kanske beror på att det påminner om dansföreställningar att det är det estetiska som tilltalar mig.

Nu är WWW-helgen till ända och det är väl en slags sport att sitta två dygn på en ispelare också. Jag säger grattis till de fem som satt kvar när tiden var ute. Själv skulle jag nog ha somnat och ramlat av redan första natten.

Men det är skönt att temperaturen i alla fall än om det är tillfälligt befunnit sig på en välgörande nivå, promenaderna har varit sköna i helgen. Men nu stundar en ny arbetsvecka och jag hoppas att vi får behålla det sköna vårvädret ett par dar till…allt känns ju mycket roligare när solen skiner…

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.