Jag förvånas hur inskränkt Carola Häggqvist beter sig.

Att först i rubriker i tidningarna hävda att katastrofen i Haiti beror på jordens undergång till att hon reser till Haiti under stort massmedialt pådrag för att söka efter sitt fadderbarn. När hon sen träffa honom och borde se missären som han och hans familj befinner sig i så gör hon en otrolig fadäs.

När pojken och hans familj inte ens har mat att äta så ger hon honom en parfymflaska. Killen som inte ens kunnat gå i den skola  han gick i tidigare för att familjen inte har råd med de 110 kronor per år som det kostar får en parfymflaska som kostat 650 kronor i taxfree.

Det är 6 års skolgång för honom som hon ger i form av parfym. Att familjen svälter och inte har varken kläder eller mat verkar gå henne spårlöst förbi. Jag undrar hur det står till i skallen på henne det måste vara väldigt tomt där inne när man kan bete sig så tanklöst.

Det vore väl bättre att hon som ändå tjänar så bra med pengar betalar pojkens skolgång ja menar 110 kr / år har hon väl råd med…..om inte kan hon skicka räkningen till mig ska jag gladeligen betala….

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. Suzanne Lindberg Sellin

    Svar till Christian (2010-03-18 15:47)
    Vi har i flera år försökt få Storgatan avstängd för att kunna ha marknaden upp efter den gatan. Vad gäller butikerna så är det inte många som deltar aktivt i marknaden om man jämför med ex Åsele och Storuman där butiksägarna ställer upp utanför sina butiker. Men vi har också bra exempel på affärsidkare som deltar ex Sportringen och Blommona. Men visst vore det väl trevligt om vi alla kunde dra åt samma håll den här helgen och verkligen visa vad vi har att erbjuda både kommuninnevånare och turister. Det finns ett bevingat ord som heter ”Handel föder handel”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.