Feel good filmer….

Jag har blivit biofreak…ja jag har alltid gillat att gå på bio men på den tiden jag var ensamstående mamma med fyra barn blev det inte så många filmer. Men det tar jag igen med råge nu.

Jag ser alla fantastiskt bra filmer som vi numera även får till glesbygden. Förr kom ju filmerna flera veckor och ibland månader efter en premiär. Nu för tiden får vi dem ibland samma vecka som premiär eller nån vecka efter.

Nu har jag sett två suveränt bra "feel good" filmer. It´s Complicated med Meryl Streep och Alec Baldwin var en riktigt härligt film och ikväll har jag både skrattat och gråtit till Josef Fares film Farsan.

Nästa vecka blir det två filmer, då ska jag se både 2012 och Wolfman så då blir det en höjdardag för båda går samma dag…det är ju sportlov..

Så naturligtvis säger jag till alla….se dom …dom är värd varenda krona. Att man dessutom mår bra av kulturella ögonblick gör ju inte saken sämre. Jag ser fram emot den dag när vi i Vilhelmina får digital bio och kan få njuta av såväl stora scenföreställnigar runt om i världen som operaföreställningar från Metropolitan.

Vilka otroliga möjligheter som öppnas för landsbygden med sån teknik.

Nu ska jag avsluta kvällen med att se det nya avsnittet av True Blood, en serie som jag definitivt har fastnat för.

Men först en kopp te……..på återseende….

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.