Så fantastiskt roligt att Annelie Nordström Helander blev vald..

till Kommunals nya ordförande. Annelie är en kompetent och duktig kvinna och det är det desto roligare när vi känner henne från den tid hon var kommunalråd i Vilhelmina.

Men då var det som det alltid är med visionärer och är dom dessutom av kvinnligt kön så är det nog som att jobba i tjära i en mansdominerad kommun med bakåtsträvare. Så efter ett par år reste hon vidare på sin väg i livet, vilket vi förstod henne för men inte desto mindre hade vi velat ha henne kvar.

Imorgon tar brorsonen studenten, det är inte klokt vad åren går. Jag fattar inte att han fylller 19 år till hösten. Nåja det är på ungarna man förstår att man börjar bli gammal men skönt att man i alla fall inte känner sig speciellt ålderstigen.

Nu har jag äntligen blivit så pass bra i min handled att jag törs köra min EU-moppe så idag har vi tagit årets jungruresa. Bara jag inte gör några tvära vridningar med handen så går det bra. Det blir säkert skön gymnastik att få simma i medelhavet också så småningom.

Idag har jag varit på biblioteket och laddat upp med lite talböcker som jag ska njuta under semestern tillsammans med lite böcker och korsordstidningar..

Nu har jag äntligen fått tag på en vettig resväska också. Äldsta dottern har köpt en åt mig i Umeå och skickat hem så i helgen måste jag börja packa annars är risken att jag glömmer hälften så splittrad som jag är nu sista veckan innan semester…

Allt ska hinnas med och förmodligen glömmer jag nåt i alla fall men då är det inget att göra åt saken för en sak är säker,…det blir en mobilfri semester….

 

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.