Nu invaderar dom snart Vilhelmina..

Om en dryg månad blir det en kulturvecka med alla Länskonsulenter, då ska Vilhelmina invaderas med kultur. Ikväll har det varit ett första möte och en fantastisk uppslutning av kreativa människor från föreningslivet och studieförbunden.

Kreativiteten flödade och det kommer att bli en fantastisk vecka med kultur i alla dess former. Jag ser fram emot att få vara med om den. Jag är fantastiskt priviligerad som får jobba med kultur. Att i stort sett dagligen ha att göra med kreativa människor gör att oavsett hur trött man är så är arbetet roligt och likaväl som ordsspråket "handel föder handel" stämmer så befruktar kreativa människor varandra och idéerna formligen sprutar fram vid olika möten.

Vi har en fantastisk flora av kultur i Vilhelmina, vi har författare, musikaliska människor, berättare, konstnärer, m m och alla berikar de vår kommun och berikar oss som bor här med sina olika gåvor som de delar med sig.

Jag hoppas att kulturveckan blir välbesökt för människan behöver kulturen för att berika själen i det vardagliga slitet…..och visst är det så att när man besökt en konsert och lyssnat på bra musik, sett en teater som väckt funderingar, sett en konstutställning eller läst en bra bok så mår man så bra efteråt och har fått ett minne för livet…..

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.