Vilhelminaborna har visat att de är kloka…

genom att rösta fram rödgröna alternativet till makten igen. Som det ser ut nu så kanske Socialdemokraterna också får egen majoritet. Jag tror att Vilhelminaborna är less på att ständigt få höra om stålbad och samtidigt så tas beslut om privatiseringar.

Det har varit alltfför rörigt med ekonomin under dessa fyra år med alliansstyre.De anställda inom den kommunala sektorn har haft ett rent helvete där förutsättningarna för att arbeta ständigt har ändrats genom att budgeten ändrats. Vem kan arbeta under sådana förhållanden.

Kristdemokraterna är de största förlorarna som minskar firån 14 % till 7,8 %, en förklaring kanske de diskussioner som KD anhängare fört på VIlhelminabloggen. Människor är kloka nog att tycka att den cyniska och inhumana debatt som förts inte gagnar KD i deras politik.

Nu kanske det kan bli lugn och ro i ett par år där vi kan jobba för utveckla Vilhelmina framåt. Jag ser åter med tillförsikt på framtiden i alla fall lokalt. Naturligtvis så blir det inte lätt med en Alliansregerings poltik att styra lokalt men jag ser med tillförsikt på våra duktiga poltiker att de kommer att göra det bästa av situationen och se till Vilhelminas bästa.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.